fredag 21 november 2008

Greenpeace

Idag har vi mycket att tacka för. Idag har vi många att tacka för. Vi bör tacka för Greenpeace och alla dess medarbetare för deras insatser i att stoppa valfisket. jag menar, de ger sig ut i oväder för att stoppa fisket i sina små, små gummibåtar. De ger sig ut emot öppet hav för att tävla mot stora fartyg och blir oftast bortspolade, bokstavligt talat, då fartygen sprutar starka vatten strålar emot dem.


Skulle vi inte behöva tacka dem? jo det tycker jag sannerligen att vi bör. vi bör också hylla hayden panettiere för hennes sjukt underbara insats mot valfisket i Japan genom att åka ut tillsammans med sin crew och kapa utlagda nät som var avsedda att fånga valar i. Hon och hennes gäng blev jagade i land och tvingades fly för livet, nu är hon portad från landet, men vad gör väl det när hon åtminstone har kämpat för att stoppa allt så mycket hon kunnat.
Hayden har också startat ett annat hjälpmedel i kampen att stoppa valfisket, nämligen en webbsida där hon säljer delar av sin garderob i syfte att skänka pengarna till valarna. Hon använder sitt kändisskap flitigt, inom framförallt heroes, och har genom det ett hyfsat starkt inflytande på sina fans men också fördelen att hon syns mycket och att det hon gör uppmärksammas i media.
Hayden har sagt: - Jag försöker att samla in en miljon underskrifter på SocialVibe.com för The Whaleman Foundations räkning. Målet är att stoppa allt kommersiellt valfiske och dödlig forskning i Japan, Norge och Island, och att upprätthålla ett globalt fiskeförbud. Jag kommer personligen att överlämna underskrifterna på The International Whaling Commissions möte i juni 2009.
raise your hands for them, I do

Inga kommentarer: